donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 15 de juliol del 2011

Notícies de L'equip de Lleida World Extrem.

A última hora del dia d'ahir, l'equip Lleida World Extrem es va posar en contacte amb nosaltres a través del telèfon via satèl·lit, de manera que deduïm que a partir d'aquest moment ja no disposaran de cobertura. Amb alguna dificultat per entendre el seu missatge, a causa de la senyal via satèl·lit, ens han puntualitzat que la ruta d'accés per arribar al punt de partida previst per a l'expedició està sent molt dura, confusa i accidentada.

Amb dos tot terrenys carregats amb tot el material, estan intentat travessar la sabana per camins   amb extrema dificultat, terrenys molt muntanyencs i impracticables. Senders de fang que daten de la Segona Guerra Mundial i que gairebé no transita ningú.
A causa de les condicions de la pista, un dels cotxes s'ha quedat clavat en el fang trencant així la transmissió del cotxe. Amb molta angoixa i nervis han vist perillar la culminació d'aquest projecte, i s'ha arribat a estudiar l'opció d'abandonar, ja que amb un sol cotxe no és possible fer front a tot el que els queda d'expedició, que tan sols acaba de començar!
Tirats enmig de la selva a 50 km del poblat més proper han considerat un nou pla, havia d'alterar els plans per poder sortir d'allà. Dividir el grup en dos i arribar al poblat més proper per poder decidir amb més calma la continuació del viatge. 


L' Arcadi, Kike, Divina i Carmen han recorregut a peu els 50 km que els separava d'una població coneguda amb el nom Mui, i Joan, Ivan i Rafa han conduït el cotxe cap al mateix destí, amb un desavantatge molt pesada, carregar en un sol vehicle tot l'equipatge que portaven fins ara els dos cotxes. Alimentació, litres i litres d'aigua, material de filmació, material d'acampada i equipatge, tot això en un sol cotxe.
Al cap de més de 4 hores han arribat a l' esmentat poblat. Allà viu la tribu Surma, el seu primer contacte amb les tribus, i amb incertesa i enlluernament els han rebut a l'arribar. No estan acostumats a veure a  individus blancs corrent enmig de la selva, i amb dificultats per entendre i connectar amb ells. Mentrestant, els ha arribat la solució que esperaven, demà si tot surt bé, els arribarà un nou cotxe per poder reprendre el seu camí.
De moment no han trobat pluges, a partir de demà el clima empitjorarà, més graus de temperatura i tempestes.

                                                                        dona Surma