donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 8 de juliol del 2011

Comissió Permanent del Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC)

L'òrgan consultiu de l’ICD, amb representació de 389 associacions de dones de tot el territori català,  Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC), s’ha reunit aquesta tarda en Comissió Permanent amb la  presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Sra. Montse Gatell.
En el transcurs de la reunió, la presidenta de l’ICD ha demanat a les representants de l’associacionisme femení, com a expertes en polítiques de dones, una avaluació del VI Pla de polítiques de dones del Govern de la Generalitat de Catalunya 2008-2011.
A través d’aquest Consell les entitats de dones esdevenen interlocutores de les polítiques que fa el Govern de la Generalitat per a la igualtat d’oportunitats de dones i homes, i de les normatives legals relacionades amb l’abordatge de la violència masclista.
La Comissió Permanent ha condemnat enèrgicament l'assassinat d'una dona a Barcelona víctima de la violència masclista, i demanen a les dones i a les famílies que es trobin en una situació de violència masclista truquin a la Línia telefònica gratuïta 900 900 120, o bé s’adrecin a algun dels serveis municipals o comarcals d’informació i atenció a les dones (SIAD) que ofereixen atenció de proximitat en tot el territori.