donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 20 de juliol del 2011

Preparant la Festa Major de Balàfia 2011


L'Associació de Veïns i Veïnes de Balàfia i donabalàfia associació treballen per a tota la gent del barri, per això necessiten la teva participació.
A tots i a totes ens pertoca, com a veïns i veïnes, la tasca de reactivar l'Associació per tal que sigui un mitjà per atendre, coordinar i canalitzar totes les iniciatives que puguin sorgir i que ens portin a transformar el nostre barri en un entorn més humà, més saludable, més culte,  més igualitari, amb més qualitat de vida.
La nostra trajectòria acredita una voluntat de servei a les i als ciutadans que passa per aconseguir tantes millores com sigui possible i una efectiva participació en els plans de promoció i desenvolupament social, cultural, sanitari i de tota mena de serveis públics. A més l'Associació permet establir vincles d'amistat i cooperació entre les i els associats i totes les persones i entitats amb qui ens relacionem.