donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 17 de juliol del 2011

PREVENCIÓ : dones contra la violència masclista


Benvolgut, benvolguda,

El Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC) és l’òrgan participatiu i consultiu de l'Institut Català de les Dones que reuneix les diferents entitats, associacions, grups i consells de dones del territori català per a aquelles qüestions vinculades al Pla d'actuació del Govern de la Generalitat de Catalunya en matèria de polítiques de dones en els àmbits polític, econòmic, social i cultural.

A sol·licitud del Plenari del CNDC, i en nom seu, us presento la proposta de Tamaia. Associació de Dones Contra la Violència Familiar aprovada per unanimitat a la sessió ordinària del passat 4 de juny: cada vegada que mori una dona a causa de la violència masclista s’encendrà una espelma en record seu, i es dipositarà a la porta de cada ajuntament de Catalunya com a gest de condol i, alhora, com a mostra del rebuig del que constitueix un atemptat als drets fonamentals i a la llibertat de les dones.

Esperem que vulgueu sumar-vos a aquesta iniciativa simbòlica, ben cordialment,