donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 21 de juliol del 2011

FELICITATS DONES ESPORTISTES !!! 2 notícies

El millor Mundial femení de la història, el dels rècords televisius, les graderies dels estadis plenes i els carrers empaperats amb publicitat de les noies futbolistes havia de decidir-se d'una manera màgica. I la final disputada a Frankfurt davant de 48.817 persones no ha decebut ningú.
La selecció del Japó s'ha convertit en campiona del món de futbol femení després d'una final vibrant en què ha derrotat els Estats Units 3-1 en la tanda de penals. Les nadeshiko han estat més encertades des dels onze metres i s'han convertit en el primer equip asiàtic que guanya una Copa del Món, evitant que les nord-americanes recuperin l'hegemonia que van tenir a finals dels noranta.

La selecció femenina del Japó fa història i derrota la dels Estats Units als penals en la final del Mundial 

 

Mundial de Natació

Andrea Fuentes es penja la plata en la final de solo lliure. La nedadora catalana aconsegueix pujar fins al segon graó del podi en la final de solo lliure  en el mundial que se celebra a Xangai. Amb un exercici brillant al compàs de la cançó "Non, Je Ne Regrette Rien" de la francesa Edith Piaf, compatriota de la mare de la nadadora, Fuentes ha superat la xinesa Sun Wenyan i ha quedat només per darrere de la russa Natalia Ishchenko. És la seva quarta medalla al mundial.