donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 14 de juliol del 2011

Les DONES que realitzen alguna Activitat Esportiva encara no arriben al 50%

Ens plau adjuntar l’informe L’esport a Catalunya 2010 que acaba de ser publicat per l’Observatori Català de l’Esport.
En aquest document podreu trobar informació interessant fruit de les recerques en les que ha participat l’Observatori, de la qual en destaquem la següent:
-          El 50,5 % de la població catalana de més de 15 anys diu que fa esport. Això suposa un augment d’un 16 % respecte l’any 1990. 
-                D' aquesta població el 44,2% són dones i el 56,9% són homes, 12,7% més.
-          Al 2009 a Catalunya hi havia 8.285 clubs esportius, dels quals la meitat no sobrepassen les 100 persones associades i el 5 % superen les 1.000.
-          El sector de l’esport representa el 2.1 % del PIB català, quedant només per sota del comerç al detall, de l’educació i de les indústries químiques.
-          La figura jurídica més adoptada als ajuntaments pel que fa a l’organització del Servei d’Esports és l’Àrea o Servei d’Esports i el Patronat. Ara bé, el 55 % dels ajuntaments no disposen de cap figura jurídica, únicament tenen la regidoria.

Podreu trobar molta més informació al nostre lloc web: www.observatoridelesport.cat