donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 23 de març del 2018

Ens fem RESSÒ d'aquesta notícia WOMEN IN MOBILE, 2018


Women in Mobile 2018: 
Intel·ligència Artificial de la mà de les expertes del sector
El Mobile World Congress és una de les trobades més importants a nivell tecnològic a tot el món. El capitalitza la rresentació de nous smartphones, projectes, prototips dels cotxes del futur ... una gran varietat de propostes i, sobretot, de tendències que marcaran els propers mesos. En paral·lel a aquesta trobada que es fa des d'uns anys ença, s'ha començat a realitzar el Women in Mobile (WIM), una iniciativa que promou la visibilitat de les dones en la indústria de la tecnologia mòbil, en la qual totes les ponents són dones.
La trobada d'aquest 2018 es va celebrar el passat 27 de febrer i, un cop més, va aconseguir reunir a més de 300 persones amb un mateix objectiu: escoltar les tendències de la mà d'expertes que estan en contacte amb les noves tecnologies. Així doncs, un total de vuit ponents expertes van oferir la seva visió sobre la Personalització basada en Intel·ligència Artificial, un tema que al MWC s'ha confirmat, al costat del 5G, com el centre de totes les mirades per a aquest 2018. A més, van fer lliurament del I Premi Women in Mobile a Adalab, un projecte d'inserció laboral que forma com programadores a dones joves desocupades o en situacions de precarietat laboral.

Mercedes Wullich, creadora de Mujeres & Cía.

L'encarregada d'obrir la trobada va ser Mercedes Wullich, símbol del lobby femení. Durant la presentació va fer èmfasi en que s'ha d'educar sense estereotips, escollir el que comprem, prendre la paraula i les decisions necessàries per promoure l'equitat de gènere en tots aquells sectors en els que a dia d'avui és pràcticament inexistent la presència de la dona, com el de la tecnologia. Després de la seva intervenció, van començar la ronda de ponències que Tilke Judd, Product Manager a Google. Al llarg de la seva intervenció, Tilke va descriure l'evolució de les interfícies de veu i quines tecnologies les situa en el centre de l'Internet de les coses. Per il·lustrar aquesta realitat, va mostrar en viu una demo de Google Assistant amb la qual els presents van poder analitzar la complexitat i enormes capacitats dels assistents de veu. Per saber-ne més: 
https://planetachatbot.com/women-in-mobile-2018-1b38fc943ae7