donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 22 de març del 2018

CURSA BALAFIA-AREMI 2018- 22 d'abril - INCLUSIVA!!!!!!!! DIVERTIDA!!!!! TRADICIONAL!!!!!! NO TE LA PERDIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

´
Hola Runner!!
Un any més ja hi som! preparant amb molta il·lusió la cursa BALAFIA-AREMI d’enguany. Ja saps que tens l’opció d’apuntar-te a la de 5, a la de 10 kilòmetres i a la caminada. Si vols, més tard pots repetir i compartir la de 1Km. amb els nens i nenes, amb les amistats, amb la família... perquè a les 11.30 el “Banyetes” donarà el tret de sortida de “la Cursa Inclusiva” .
També pots venir dissabte a les sis de la tarda a escoltar els consells dels nutricionistes de DISANTA NUTRICIÓ i el dia de la Cursa fer-te un massatge gratuït amb PH-QUIROGEL a mans de professionals.
Ja saps que aquest esdeveniment esportiu està organitzat per l’Associació Veïnal de Balàfia i per la Fundació Aremi, en col.laboració amb l'Associació Aremi i donabalafia; i amb el rigor i la professionalitat tècnica i esportiva és a càrrec d’EKKE.

Aquest any volem que et quedis amb nosaltres per gaudir de tota la programació que hem preparat a la plaça Maria Aurèlia Campany, volem celebrar plegats LA FESTA DE LA PRIMAVERA. A la plaça és on des de l’any passat finalitza el recorregut i on hi haurà l’escenari per a que puguis ballar amb sessions de Zumba, riure i gaudir amb l’espectacle del Club Banyetes, i “electrificar-te” amb un concert d’en Carlitos Miñarro: una proposta refrescant i enèrgica amb rumba i rock del seu nou disc “Impuls”.
Saps que a més a més la cursa BALÀFIA-AREMI és cent per cent solidària? Els beneficis es destinen directament a projectes d’AREMI, una associació referent en l’atenció a les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars a les comarques de Ponent. No t’ho pensis més, inscriu-te ja a la cursa a www.cursabalafiaaremi.org i queda’t a la Festa de la Primavera a la Plaça!