donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 29 de març del 2018

A RESSÒ DE LA VAGA DEL 8 DE MARÇ. I ARA QUÈ?

Aturada del consum
Pot semblar que el consum no té cap relació amb la discriminació de les dones, però va estretament vinculat amb les feines de casa, i per això és un dels àmbits que es tindran en compte el 8 de març. Les dones són les responsables majoritàries del consum quotidià: de comprar el menjar i els productes de neteja. Es calcula que el 61,47% dels desplaçaments per a acomplir aquestes tasques el fan les dones. Per tant, aturar el consum és una altra manera de reivindicar aquesta feina invisible.
Els col·lectius feministes, doncs, insten a comprar només allò que és necessari durant el 8 de març o, si pot ser, no comprar res. Es vol que afecti especialment els productes que tenen la taxa rosa: els que són més cars en la versió femenina o que, malgrat ser de primera necessitat, no tenen la reducció de l’IVA, com ara les compreses o els tampons.