donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 30 de març del 2018

BECA CRISTINA DE PIZAN. UNA BECA QUE PREMIA EL TREBALL DE LES DONES I PER LES DONES


Beca de recerca Cristina de Pizan 
per a Berta Caihuelas
amb el projecte on són les dones
El lliurament de la dotzena Beca de Recerca Cristina de Pizan a Lleida, dotada amb 3.000 euros, ha estat per Berta Caihuelas pel projecte “On són les dones”, orientat a estudiar les diferències per qüestió de gènere en l'accés a llocs de responsabilitat a Lleida. Aquesta Beca té per objectiu donar suport al treball que es desenvolupa en l’àmbit de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, així com incentivar propostes d’actuació en favor de l’equitat de gènere i per a la consolidació d’una societat més justa, equitativa i solidària. A partir d’ara la Beca tindrà caràcter biennal, es convocarà cada 2 anys, la cosa en fa molta pena ja que les retallades afecten també al treball de dones per dones i amb això no hi podem estar d'acord. Farem una petició a l' Alcalde de Lleida per tal de que reconsideri aquesta retallada. És fonamental no perdre aquesta oportunitat d'aconseguir  treballar per les dones de la nostra ciutat.
Vam tenir fa uns dies una jornada de reivindicació i lluita per a la igualtat entre dones i homes, un objectiu que encara està lluny d'aconseguir-se, fins i tot en les societats que es consideren més avançades en drets socials i humans. Les dones de Lleida no ens podem permetre perdre aquesta beca anual que ha premiat diferents àmbits, des del polític a l'esportiu, passant per l'universitari i l'artístic, perquè encara hi ha  discriminacions que segueixen afectant les dones i els avenços s'han aconseguit. 
Si voleu més informació :http://www.paeria.es/cat/ajuntament/noticies.asp?Detall=True&IdNoticia=30160&Dia=-1&Mes=-1&Any=2018&IdDepartament=-1&TextCerca=&Consulta=False&PaginaAnterior=/cat/ajuntament/noticies.asp&Pagina=1
o AL BLOC DEL CASAL DE LA DONA