donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 25 de març del 2012

Cloenda de les Activitats programades per les nostres associacions al voltant del 8 de març 2012. Dia Internacional de la Dona.

La trobada de dones i homes en les diferents activitats ha servit per a compartir experiències i retrobar-nos amb les costums i tradicions de la nostra comunitat i incorporar-ne de noves, també ha servit per a fomentar la participació de les dones als espais públics de la ciutat.
L’exposició de Dones amb Literatura Pròpia, cedida per ICD ha servit de marc de referència durant tot aquest temps. Comptarem amb la participació de la ponent Sta. Maria Letizia Cipriani,  Sr. Toni Baró President de l’Associació de veïns de Balàfia, Sra. Isabel Sáez coordinadora de la Vocalia de la Dona de l’Associació de veïns  i Jos Farreny de Dona Balàfia Associació.
        Dels actes celebrats, se’n extreuen vàries conclusions destacades la primera sobre el fet que les dones catalanes ja fa molt que treballen dins i fora de casa i s'ha fet palès que elles han contribuït fonamentalment al progrés del nostre país,  compartir les arrels i les experiències dels moviments de dones com a motor d’avenç social i sobre la importància de la participació de la dona en els espais públics com a instruments de participació i per l' altra,  per què la igualtat encara és un repte avui?. La nostra societat compta amb instruments legislatius capdavanters a nivell internacional però encara hi ha a la societat, dones i homes amb una mentalitat patriarcal  arrelada  que gira la cara, silencia i no actua davant flagrants incumpliments dels drets humans de moltes dones.  D'aquí la importància de continuar sensibilitzant a tots i totes, seguir amb una educació per a la igualtat.