donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 11 de març del 2012

8 de març 2012. Noves Commemoracions, Vells problemes

Consolidar els vincles entre les dones del nostre entorn, contribuir a la promoció de valors socials, culturals i catalans, humanístics i saludables-esportius,  patrimoni comú,  són els objectius primordials amb el que és va crear DonaBalàfia associació  i juntament amb la vocalia de la Dona de l' AVV Balàfia programem tot un seguit d'actes per commemorar i visibilitzar les dones des de Santa Àgueda al 8 de març.

Amb aquesta commemoració, aquest any, hem convocat als i les conciutadanes a la primera edició de la Caminada Internacional de les Dones i la petició que la Seu Vella sigui nomenda Patrimoni de la Humanitat. Veure la Seu envoltada en una forta abraçada de molts colors i humanitat ha estat un regal per a tots i totes els que amb l' esforç ho hem fem possible i amb les dones i homes que hi heu participat. Des d'aquest escrit, DonaBalàfia, Amics de la Seu Vella i AVV Balàfia us volem demostrar el nostre agraïment : MOLTES GRÀCIES a tots i totes i especialment a la Cristina pel Cartell, a la Coordinadora Lleida Camina per la Col.laboració i a la Núria per deixar el testimoni amb les seves fotos
    Els drets de les dones són part essencial dels drets humans i com a tals han de ser respectats. No obstant això, i malgrat els avenços, la manca de voluntat política, la insuficiència de recursos, els mitjans de comunicació, les restriccions vinculades a usos i costums de diferent naturalesa impedeixen, encara avui, el seu lliure exercici. És per tant imprescindible consolidar models socials que dignifiquin la vida de les dones en un món sense discriminació i sense violència, en un món igual per a tots i totes, en un món on els drets siguin fets.