donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 3 de març del 2012

CONFERÈNCIA El desert vist amb ulls de DONA. CENTRE CÍVIC BALÀFIA Dimarts 6 MARÇ 2012 18:30h.

El fet d’observar que les dones s’obren a la vida ben dotades de capacitats i encara així acaben molts cops amb un reconeixement inferior als homes i se’ls reconeixen menys èxits,  és explicable sobre la base de la discriminació de gènere d'una societat patriarcal i sustentada en arguments fonamentats tant per homes i dones. Hi ha  també alguns autors i autores que  proposen que les dones tenen una barrera interioritzada per l’èxit; al·legant factors de personalitat, consideren que la dona esta menys motivada cap al èxit, entenent aquesta motivació com el desig d’obtenir l’excel·lència mitjançant l’esforç.
Les nostres ponents, surten dels esteriotips,  tenen una visió panoràmica de la vida  i són noies esportistes motivades amb habitlitats d'intel.ligència emocional, amb talent innat i ben treballat per aconseguir els reptes que és proposin. Des de donabalàfia associació les animem a que incorporin la perspectiva femenista en totes les seves accions.