donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 26 de març del 2022

37a ASSEMBLEA DE LES AV DE CATALUNYA. MANRESA 2 d'abril 2022

 


Participeu a la 37a Assemblea de les AV de Catalunya: el 2 d’abril 

La 37a Assemblea General  de les AV de Catalunya, que tindrà lloc presencialment el 2 d’abril  de 9: 30 a 14 h a Manresa amb l’objectiu de refrendar un full de ruta veïnal del moviment veïnal català comú per encarar aquest any amb una visió compartida, així com un Codi Ètic de la CONFAVC. La federació amfitriona, la FAVManresa ha buscat una antiga casa barroca del segle XVII, la  Casa del Senyor Jaume, com a seu de l’assemblea: l’Auditori de l’Espai Plana de l’Om.

La 37a Assemblea arrencarà en primera convocatòria a les 9:30 i en 2ona a les 10.00h i tindrà un caràcter de gestió associativa amb la previsió de discutir i aprovar la Memòria 2021 i del Pressupost 2021, l’admissió de noves entitats sòcies i baixes, i la presentació i aprovació, com ja hem dit,  del Pla de treball 2022 lligat al pressupost corresponent. Aquí teniu l’enllaç del FORMULARI per a fer les inscripcions, on també hi trobareu les indicacions per les persones que vulguin quedar-se a dinar, amb altres detalls de la jornada.

Ja podeu accedir a l’espai de la web de la CONFAVC amb la finalitat que podeu accedir a a tota la documentació requerida. Programa de la jornada

Cap a Manresa!