donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 4 de març del 2022

ACTIVITATS EN COMMEMORACIÓ DEL 8 DE MARÇ. Què és la intereseccionalitat? cliqueu damunt de la imatge i mireu el vídeo per saber-ne més

 UN ANY MÉS LES LES ASSOCIACIACIONS FEMINISTES DE LLEIDA CONVEQUEN A LA CIUTADANIA A DIFERENTS MANIFESTACIONS 


La interseccionalitat és un terme encunyat per Kimberlé Williams Crenshaw. Ella va començar a parlar sobre la interseccionalitat en el moment en què es va adonar que, en moltes situacions d’injustícia social, el racisme i el sexisme se solapaven sovint, creant múltiples nivells d’injustícia social. Les dones negres experimentem l’impacte simultani de la racialitat i el gènere. I dic experimentem, i no patim, perquè el terme patir, em situa automàticament en el paper de víctima; i, com que no m’ho sento, prefereixo dir que visc o experimento masclisme i racisme abans que no pas dir que pateixo violència masclista i racista. Pot semblar una qüestió menor, però convindràs amb mi que el llenguatge crea realitats. I des d’aquesta possibilitat de crear realitats, jo trio situar-me com a subjecte amb capacitat de decisió i agència, més que no pas com a víctima passiva que necessita ser salvada del què sigui. Tot i així, però, insisteixo que es tracta d’un posicionament a nivell personal.