donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 8 de març del 2022

COMMEMORAR EL 8M

 

RECORDAR LA DATA SIMBÒLICA I VOL SER UN HOMENATGE AL 8 de març de 1975, per la gent de més edat ja ho sap, la ONU va Declarar aquest "L'ANY INTERNACIONAL DE LA DONA" I AIXÍ INAUGURAVA UN LLARG CAMÍ EN LA LLUITA PER LA IGUALTAT DE LES DONES de forma UNIVERSAL, recollint les velles reivindicacions que podem situar al llarg de tota la història. A Lleida LES DONES DEL COGUL. AFRANIA. MARIA SAURET. MARTINA CASTELLS I BALLESPÍ. ZOE ROSINACH PEDROL. VICTORINA VILA BADIA. DOLORS PIERA. AURÈLIA PIJOAN i les recordades Pioneres de l' Esport Lleidatà. MARIA MERCÈ MARÇAL I ROSA FABREGAT. AL món: HIPATIA. CRISTINA DE PIZAN. Olympe de Gouges. seneca falls convention. ROSA LUXEMBURGO. CLARA ZETKIN. CLARA CAMPOAMOR.VICTORIA KENT. VICTOR CATALÀ. Francesca Bonnemaison. VICTÒRIA SAU.

ARA, AQUESTS DIES A LA MATEIXA ONU S'HA AJUNTAT DONES DE TOT EL MÓN PER SEGUIR TREBALLANT PER L'EQUITAT :

La desigualtat de gènere i la crisi climàtica són dos dels problemes més urgents de l'actualitat. A mesura que comprenem millor i establim les connexions fonamentals entre el gènere, la igualtat social i el canvi climàtic, és moment que prenguem mesures encaminades a trobar solucions.

Seguiu els enllaços per a veure més informació:

https://www.unwomen.org/es/noticias/en-la-mira/2022/03/en-la-mira-dia-internacional-de-la-mujer-2022

https://www.unwomen.org/es/noticias/reportaje/2022/03/cinco-acciones-para-fomentar-la-igualdad-de-genero-y-la-sostenibilidad

MOLTES GRÀCIES!!