donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 14 de març del 2022

El Seixanta-sisè període de sessions de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona tindrà lloc del 14 al 25 de març de 2022.CSW66 (2022)

En el Dia Internacional de la Dona, posem de relleu les aportacions de les dones i les nenes com a multiplicadores de solucions climàtiques.

“Hem observat els efectes de la COVID-19: desigualtat creixent; més pobresa i violència contra dones i nenes; retrocessos en els avenços quant a l'ocupació, la salut i l'educació. La crisi pel canvi climàtic s’accelera. La degradació ambiental i el perjudici als drets i el benestar de les dones i les nenes és desproporcional”, va assenyalar la directora executiva d'ONU Dones, Sima Bahous. “Avui tenim l'oportunitat de posar les dones i les nenes al centre de la nostra planificació i acció, i podem integrar la perspectiva de gènere a les lleis i polítiques nacionals i internacionals. Tenim l'oportunitat de repensar, reemmarcar i reassignar els recursos. Tenim l'oportunitat de beneficiar-nos del lideratge de dones i nenes defensores del medi ambient i activistes climàtiques perquè ens guiïn a la preservació del nostre planeta. El canvi climàtic és multiplicador d'amenaces.