donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 1 d’abril del 2022

“Mou la vida” 6 d'abril "Dia Mundial de l'Activitat Física (DMAF)"


Us animem a participar, un any més, en la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física (DMAF), que tindrà lloc el pròxim 6 d'abril.

El Dia Mundial de l'Activitat Física és una iniciativa conjunta entre SGEAF i ASPCAT, en el marc del projecte d'integració de SumaSalut a Catalunya, organitzem de manera conjunta els Programes d'Activitat Física Saludable, Atenció Primària Sense Fum i Beveu menys.

L'objectiu del DMAF és promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d'aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

El lema mundial d’enguany és Mou la vida”. 

Al 2022 la campanya específica per a l’Atenció Primària, en el marc de SumaSalut és "Activa't i comença a sumar".


Us animem que feu difusió en el vostre àmbit de l'enquesta adreçada a la població i també a xarxes socials publicant imatges o vídeos amb les etiquetes: #SumaSalut, #DMAF2022, #gentactiva #moulavida