donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 21 d’abril del 2022

GAUDIM A LA PLAÇA A BALÀFIA. UNA ACTIVITAT COMPARTIDA. FAMÍLIES US ESPEREM DIVENDRES !!

 

Què és un Pla Educatiu d'Entorn?

Els Plans Educatius d’Entorn són una proposta educativa innovadora que volen donar resposta a les múltiples necessitats de la nostra societat. Es tracta d’una iniciativa de cooperació educativa entre el Departament d’Educació i la Federació de Municipis de Catalunya.

S’adrecen a tot l’alumnat entre 0 i 18 anys i a tota la comunitat educativa, però amb una especial sensibilitat als sectors socials més desafavorits.

Es pretén que l’educació sigui integral, contínua, arrelada, cohesionadora, inclusiva i en xarxa, per tal de formar ciutadans i ciutadanes preparats per al món complex i divers de què formen part.

Fruit del conveni de col.laboració entre el Departament d'Educació i l'Ajuntament de Lleida, el curs 2004-2005 es va engegar a la ciutat el Pla Educatiu d'Entorn al barri de Pardinyes. Aquest PEE va ser un dels primers 27 PEE pilots, els quals posaven en funcionament un nou projecte educatiu a Catalunya.

A Lleida, s'inicià al barri de Pardinyes perquè disposava d’ una potent xarxa associativa, que permetia aprofundir en el treball conjunt, ben articulat, coordinat i coherent de tots els organismes que treballen en l’atenció i l’educació dels membres més joves de la societat; és a dir, entre els centres educatius, les entitats del barri i el municipi.

Què pretén aconseguir el PEE ?

Per damunt de tot, pretén atendre i millorar l’educació de tot l’alumnat, en especial d'aquells en situació més vulnerable i desafavorida,

Els seus objectius són:

  • Fomentar la llengua catalana.
  • Promoure el diàleg intercultural.
  • Propiciar la relació  i la implicació entre  famílies,  entitats i centres educatius.
  • Dinamitzar i facilitar actuacions coordinades entre els centres educatius del sector o de la ciutat.
  • Promoure la igualtat d’oportunitats per a l’alumnat i les seves famílies.
  • Aconseguir l’educació integral de tot l’alumnat.