donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 14 de febrer del 2017

EL NOSTRE SÍMBOL D'IGUALTAT:LA SEU VELLA.PREPARANT LES ACTIVITATS EN COMMEMORACIÓ DEL 8 DE MARÇ. DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Per què cada any continuem fem una cadena al voltant de la Seu Vella, el nostre símbol d’Igualtat?
Per tal de continuar Sensibilitzant, conscienciant i cridar l’atenció als i les ciutadanes de Lleida, assenyalar que encara estem lluny d’aconseguir la IGUALTAT entre homes i dones  i del Patrimoni Mundial pel nostre emblemàtic monument.  


L’equitat entre homes i dones és un problema sense resoldre, és un assumpte important!. Tota la societat  n’ha de prendre consciència. Mitjançant la difusió, sensibilització i compromís els homes i les dones impulsen al governs i estats per actuar i prendre mesures per a revertir les situacions desiguals.
 Ens remetem a les resolucions de l’ Assembla General de les Nacions Unides, ONU, en elles és fa una descripció de la situació, generalment desfavorable,  hi ha un problema sense resoldre, és important per la humanitat,  això fa que és cridi d’atenció als estats i governs i que aquests hagin de moure’s, hagin de posar a treballar i actuar per tal de resoldre’l.


Buscar solucions, ensenyar el camí cap a aquestes als estat, assenyalar les accions a desenvolupar per tal de revertir les desigualtats, la violència o la discriminació també és feina de la ONU. Ho fa invitant als països integrants a signar i ratificar aquestes resolucions.

La GENT de Lleida tenim COMPROMÍS, continuem treballant per la IGUALTAT
i per què la nostra SEU VELLA sigui Patrimoni de la Humanitat.  
VINE A LA CAMINADA DEL DIA 5 DE MARÇ I PORTA UNA PEÇA DE ROBA LILA O ROSA. DEMOSTRAREM EL NOSTRE COMPROMÍS