donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 28 de febrer del 2017

DIUMENGE PORTA UNA PEÇA DE ROBA LILA O ROSA I VINE A CAMINAR. RECORREGUT CAMINADA PER LA IGUALTAT EN COL.LABORACIÓ AMB LIKA

SEU VELLA SÍMBOL D'IGUALTAT
Farem l'Itinerari que recorre alguns dels carrers dedicats a les dones que van destacar en els àmbits de la ciència, la medicina, la musica, l’ ensenyança, i també balgunes polifacètiques que van dedicar la seva vida a la pedagogia i l'ensenyament  i  a les belles arts de Lleida i d'arreu.   Sortirem de la Seu Vella,  del Baluard de la Reina  i caminarem cap a Cap Pont per la Plaça St Joan i el Pont Vell, pels Camps Elisis, pel carrer Santa Cecília, arribarem als Jardins de Maria Mercè Marçal. Continuarem cap al carrer de la física Marie Curie i  Maria Montessori, on penjarem una placa simbòlica per donar visibilitat al carrer i a la seva gran obra. Continuarem  cap a la Dra. Castells,  la primera dona que va assolir el doctorat en medicina de l'estat espanyol. A continuació passarem pels Jardins de Zoe Rosinach, fou la primera doctora espanyola en farmàcia .
Enfilarem pel Pont Universitat, Rambla d' Aragó i tindrem un record a la Plaça de  Pepita Raimundi per ella, mestra i sindicalista de la república, al costat del Museu de Lleida i antiga maternitat (Biblioteca Pública). Continuarem cap a la  Plaça 8 de Març i  enfilant per Víctor Català i el  Parc de Sant Cecília arribarem altre cop a la  Seu Vella on farem l'abraçada pel Patrimoni per la HUMANITAT.

AMB COL.LABORACIÓ AMB LIKA
EL TEMPS ÉS PODER
HEMM DE PRENDRE CONSCIÈNCIA DE COM EL DISTRIBUÏM
FORMACIÓ GRATUÏTA SOBRE GESTIÓ DEL TEMPS
activitatslika@gmail.com
o al 681.331.500