donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 16 de març del 2015

Promo : Cursa Balàfia-aremi 2015 amb donabalafia


L’ Associació de Veïnes i Veïns de Balàfia i la Fundació AREMI uneixen esforços per tal de donar a conèixer les potencialitats i les capacitats de les persones amb discapacitat motriu, tot reforçant la seva autoestima i sensibilitzant la resta de la societat amb la seva participació. A més compten amb la col·laboració de les associacions Dona Balàfia i Aremi.
L’ Associacions de Balàfia i la Fundació AREMI uneixen esforços per tal de donar a conèixer les potencialitats i les capacitats de les persones amb discapacitat motriu, tot reforçant la seva autoestima i sensibilitzant la resta de la societat amb la seva participació. Compten la col.laboració de Dona Balàfia Associació i la vocalia de la Dona de l' AVV Balàfia, és fonamental per tal de que aquesta activitat assoleixi l'èxit que mereix.
Així doncs, inscriu-te a la Cursa i... Corre amb AREMI.