donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 29 de març del 2015

Núria Gallart, estudiant de 2n de Batxillerat de l' Institut Guindàvols, s'emporta la X Beca Cristina de Pizan amb El projecte “La Maseta: de la llegenda a la història” .

El jurat ha volgut destacar l'interès de la investigació sobre aquest personatge lleidatà desconegut actualment, tot i que va ser molt popular en la seva època, és el primer cop que la beca recau en una estudiant de batxillerat.
Alhora treballa el període històric en el qual va tenir lloc la seva trajectòria vital i també la seva llegenda, proposta que igualment planteja emmarcar els fets en relació amb la situació social i jurídica de les dones en el context de la Lleida de mitjans del segle XIX.
El jurat de la X Beca C. de Pizan ha destacat que la proposta, que parteix d'un treball ja realitzat (el TdR), es vol ampliar amb l'elaboració de material didàctic i de divulgació per apropar a la ciutadania de Lleida aquest personatge tan singular. L'acte de lliurament es va fer dimarts 10 de març a les 17.30h a la Sala de Plens de la Paeria. Enllaç a la notícia de la Paeria.
 
La regidora de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, M. Rosa Ball, com a presidenta del jurat, ha emès aquest dijous, el veredicte en relació amb el projecte de recerca guanyador en la convocatòria de la beca de l’any 2014. Així mateix, ha valorat especialment la joventut de l’autora i el fet que compti amb el suport de la seva tutora i professora de l’IES Guindàvols, fet que posa en relleu en la tasca que s’està duent a terme des dels centres d’ensenyament secundari per potenciar el talent investigador en relació amb les dones. 
https://www.paeria.es/documents/gestions/Document_1065_1860.pdf
La Beca de Recerca Cristina de Pizan té per objectiu donar suport al treball que es desenvolupa en l’àmbit de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes i, alhora, incentivar propostes d’actuació en favor de l’equitat de gènere i per a la consolidació d’una societat més justa, equitativa i solidària.  L’acte s’emmarca en el programa d’actes organitzats per l’Ajuntament de Lleida amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.