donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 11 de març del 2015

Nosaltres també el volem compartir: Enamorades com estem del BON VEINATGE I LA CONVIVÈNCIA. Enamorats fins al moll de l'os, el vídeo que triomfa a la xarxa


El darrer vídeo de l’organització no governamental nord-americana Ad Council, que lluita per fer una humanitat més humana, sensibilitzar sobre la discriminació, les adopcions, prevenció de malalties, medi ambient,  Educació per la Salut, etc ha esdevingut viral. El dia de Sant Valentí d’enguany l’entitat va instal·lar una pantalla gegant de raigs X enmig d’una avinguda de Santa Mònica, a Califòrnia. Els espectadors hi podien veure els esquelets dels qui hi havia darrere, gent que s’abraçava o ballava. L'objectiu va ser mostrar com els esquelets eren exactament iguals, independentment del sexe, l’ètnia, l'orientació religiosa o l'orientació sexual.
Amb el títol 'L’amor no té etiquetes', el vídeo convida a reflexionar sobre els prejudicis que es manifesten gairebé inconscientment, cosa que fa que algunes persones se sentin discriminades.  A Balàfia el teixit associatiu creix dia a dia, és consoliden les associacions esportives i ajudem i impulsem activitats i convivència : Lleida Camina, Mon Lleida, Peus solidaris, Amics de la Rumba i el Garrotín, Associació de Senegal, AVV Copa d' Or:Bruixes del Pont del Boc, Penya Kina Kreu, Julandrones, Escoles Bressol, Residències d'avis, etc.
 http://www.adcouncil.org/Our-Campaigns/Health/Women-s-Heart-Disease
 I aquest també per saber-ne més de l'organització