donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 18 de novembre del 2013

MARXA NÒRDICA : Us convidem a la caminada que s'organitza a Lleida aquest proper diumenge 24 de Novembre. V CAMINADA de MARXA NÒRDICA “: Caminem per commemorar la QUERIMÒNIA i per fer visible el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones”


Gaudeix de la marxa nòrdica 

Nordic Walking

Aquesta Caminada del Calendari de Caminades de la Coordinadora Lleida Camina ha estat creada amb l'objectiu de la divulgació dels beneficis per a la salut del Nordic Walking -o marxa nòrdica-  del seu ensenyament així com per  promoure la seva pràctica, amb  la col.laboració de professionals de la salut i de l'esport  llicenciats en ciències de l'educació física i de l'esport i infermeres.
El Nordic Walking, o marxa nòrdica, consisteix en caminar amb uns pals especialment dissenyats per al desenvolupament d’ aquesta activitat física, en la qual també es pot córrer, saltar, i fer diferents exercicis amb els pals. Ens ofereix una manera senzilla, natural, i molt eficaç, de millorar la pròpia condició física, i de tonificar la musculatura, independentement de l’ edat, el sexe i la preparació física.  
Tanmateix és divertit, relaxant, i assequible econòmicament. Si s’utilitza correctament la tècnica, el Nordic Walking treballa sobre el 90% de la musculatura corporal, sense carregar de forma excessiva les articulacions, amb tots els beneficis que representa per a completar un bon entrenament.
La INWA (Internacional Nòrdic Walking Associació), distingeix tres nivells de Nordic Walking: el nivell salut, el nivell fitness, i el nivell esportiu -cada persona troba el seu nivell de pràctica i els seus exercicis d’ acord amb la seva pròpia condició física i interessos-. De la caminada terapèutica a un bon entrenament aeròbic, fins als exercicis específics pels atletes.