donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 30 de novembre del 2013

Avaluació del Pla d' Igualtat 2008-2011 i CAP AL NOU MARC DEL PLA D'IGUALTAT 2013/2016


Vigilant els drets humans: informe ombra a l'Estat espanyol
Per a les persones que encara no estem familiaritzades amb els instruments internacionals de drets humans, eines essencials en el nostre treball, fa set mesos que les organitzacions de dones, feministes, ONG de desenvolupament o entitats defensores dels drets humans, hem començat a redactar l'informe ombra a l'Estat espanyol en el marc dels drets humans de les dones que enviarem al Comitè de la CEDAWVolem amb això aportar la indiscutible i necessària visió i experiència que les organitzacions tenim sobre els buits, retrocessos o simplement falta d'acció de l'Estat espanyol en el compliment dels mandats de la Convenció per a l'Eliminació de Totes les Formes de Discriminació contra la Dona (CEDAW).
Algunes representants de les més de 40 organitzacions que elaborarem l'informe ombra al Comitè de la CEDAW
Les organitzacions i la societat civil comptem amb eines de vigilància ciutadana a l'abast de totes i tots, però en moltes ocasions, desconegudes per moltes de nosaltres, producte potser de la històrica visió que a Espanya s'estableix entre violacions de drets humans i assistencialisme
Resum de l' Avaluació del Pla d' Igualtat 2008-2011. Presenta SRA. D.ª MARÍA DEL CARMEN QUINTANILLA BARBA, Diputada Nacional del Partit Popular per Ciudad Real i presidenta d' AFAMMER (Asociación de Familias y Mujeres del Medio Rural). Presidenta de la Comisión de Igualdad del Congreso de los Diputados.
 
Acte Públic en el Congrés de Diputats. Cap el Pla 2013-2016 d' Igualtat entre dones i   homes,  divendres 22 de Febrer 2013.
PART PRIMERA
Comença efectivament a partir del minut 33'
 
  PART SEGONA
"LES DONES MASSA VEGADES TREBALLEM GRATIS"
PART TERCERA