donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 16 de novembre del 2013

La Paeria adjudica la urbanització de la plaça Balàfia

L' Ajuntament de Lleida ha adjudicat el projecte de la renovació i millora de la plaça Balàfia a l’empresa MJ Gruas per un import de 238.818,49 €. Aquesta important actuació per al barri pretén arranjar completament aquest espai públic amb zones infantils, nou paviment, enllumenat, jardineria, així com una zona de petanca i la millora de l’accessibilitat.
Aquesta plaça, situada entre els carrers Francesc Castelló Aleu i Escultor Corsellés, comprèn un àmbit d’actuació de 2.300 metres quadrats, dels quals 1.628 m2 seran de paviment de formigó de color, 110 m2 es destinaran a zones de gespa, 188 m2 a zona amb sorra, 190 m2 a zona amb sauló i 90 m2 a parterres i jardineres. Així, es plantaran 16 nous arbres i arbustiva.
La millora de l’accessibilitat d’aquest espai públic es farà mitjançant la construcció de rampes i es crearà un nova zona destinada a petanca de 15 metres x 4 metres que estarà delimitada per llistons de fusta. Així mateix, es renovaran tots els serveis públics, com la xarxa de sanejament, d’aigua i l’enllumenat, amb la instal·lació de dos columnes de 10 metres amb focus que il·luminaran la plaça.
A més, el projecte contempla la creació de dues àrees infantils, una per a menors de 6 anys que tindrà un conjunt combinat i un balancí, i una altra per a majors de 6 anys que tindrà un joc combinat i un gronxador amb dos seients. També es col·locarà nou mobiliari urbà, com són 12 bancs i cadires, dues papereres i una font d’aigua potable.
Es preveu que les obres a la plaça Balàfia puguin començar abans d’acabar l’any i que estiguin acabades la propera primavera.
Foto de Família de les Veïnes i Veïns triant el projecte