donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 12 de novembre del 2013

Alexandra Panayotou :Solidària amb un projecte educatiu per potenciar el paper de la dona i el lideratge femení

L'atleta d'ultrafons Alexandra Panayotou ha presentat aquest dilluns el seu repte 'Running4her: by women for women', que pretén recórrer sense parar 400 quilòmetres unint les quatre províncies catalanes en un projecte solidari i educatiu per potenciar el paper de la dona i el lideratge femení en la societat actual. És un repte físic i mental que fins ara només han completat 3 homes, ara és el moment de la DONA. Començant el 4 de juny des de  la catedral de Girona, passant per les comarques de Lleida, continuant per les de Tarragona i acabant al Monestir de Sant Cugat del Vallès, el 7 de juny.
Alexanda el dia que va venir a Balàfia a presentar el seu llibre 
"La Sonrisa del Ultrafondo
Alexandra Panayotou va néixer a Irlanda fa 42 anys, va créixer entre Irlanda i Grècia i fa nou anys que viu a Barcelona. Panayotou corre per trencar barreres esportives i personals. Fa més de 5 anys que s'enfronta a reptes en solitari amb finalitats solidàries. La Generalitat li dóna suport al seu nou projecte :  repte educatiu i solidari per potenciar el paper de la dona en la societat.
Va passar d'iniciar-se a la cinta de córrer amb 30 anys a pujar el mont Olimp i, com si allà dalt hagués begut la poció d'Obèlix, des d'aleshores res ni ningú l'ha aturat. Alexandra Panayotou corre com a filosofia de vida. I arriba lluny, molt lluny.  Te dues expressions personals: "A quilometrar" i " Be excellent ". La primera fa referència a l'esport, quan pateixo corrent em dic a mi mateixa que no hi ha dolor ni esgotament, i a quilometrar. La segona fa referència a tot el que he après aquests anys, que és donar el màxim de tu mateix facis el que facis, és arribar a l'excel·lència dins de les teves possibilitats. Si hi poses el teu millor esforç, aconseguiràs més del que imaginaves.

"El projecte pedagògic defineix bona part del repte i permet posar un projecte professional en mans d'adolescents de 15 i 16 anys, que guiaran tot el procés. El nostre equip només els ajudarà i assessorarà", ha explicat Alexandra Panayotou.