donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 6 de setembre del 2012

ONU Dones : S' obre el simposi sobre justícia de gènere


Del 6 al 7 de setembre, ONU Dones i les Iniciatives de Dones per la Justícia de Gènere estan reunint als fiscals en cap i el personal clau dels tribunals internacionals amb seu a l'Haia, juntament amb experts en justícia de gènere, els estats part, els acadèmics, els donants i les dones que viuen en els conflictes armats situacions per promoure i enfortir la justícia internacional, inclosa la responsabilitat per la violència sexual i de gènere.

Aquest  simposi  és el primer en el seu gènere  i servirà per donar capacitació als professionals sobre la violència basada en el gènere sexual, tindrà lloc a La Haia. Un distingit panell proporcionarà una revisió d'alguns dels èxits, reptes i lliçons apreses dels tribunals i jutjats que s'ocupen de la persecució per motius de gènere crims basats.
L'objectiu és enfortir encara més els processaments en aquesta àrea. Aquesta és una oportunitat única per examinar la importància i els obstacles que enfronten en la preparació dels casos en l'etapa d'investigació i preventiva. Els panells es tractaran els reptes d'investigació en l'obtenció de proves, incloses aquelles en les que els crims de gènere s'han produït.

ONU Dones ha estat treballant per aturar els crims de gènere i la violència i ajudar als que han estat víctimes d'aquests actes. Una mirada a alguns dels treballs a les diferents regions:
En les reparacions es consideren al nord d'Uganda, estan buscant vies per incloure igualment les dones supervivents

Directora Executiva d'ONU Dones Michelle Bachelet