donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 14 de setembre del 2012

Caminada a Trenc d' Alba : diumenge 16 de setembre Tornem a Caminar

Sortida a les 7.30 h des del baluard de la Reinaal turó de la Seu Vella.
Crònica de la Caminada 2011 : Més de cent persones han participat aquest matí en la Caminada a trenc d’alba, organitzada per la coordinadora Lleida Camina, ha obert els actes de celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i també s’inclou en l’Obert del Centre Històric.
Ens han acompanyat en el recorregut de la caminada, diferents regidors. Ha estat d’uns 10 quilòmetres de distància, ha sortit del Turó de la Seu Vella i ha passat pel Centre Històric, la Mariola i la Caparrella, per acabar al Castell de Gardeny.
Durant el trajecte, els organitzadors han fet parades en espais o edificis d’interès per explicar algunes referències històriques, patrimonials i culturals. D’aquesta manera, s’ha unit cultura amb la pràctica saludable de caminar.
Les nostres entitats col·laboren en la promoció d’aquest hàbit saludable amb Lleida Camina, que està formada per diferents entitats cíviques i esportives de la ciutat.