donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 28 de setembre del 2012

Inauguració de les Activitats del Curs de les associacions de Balàfia i la Presentació de l’exposició "La lluita per la Oportunitat de Viure"

DONA BALÀFIA ASSSOCIACIÓ
Associació de Veïns i Veïnes  de Balàfia. Vocalia de la Dona. 
 SALUDA

tenim  el gust  de convidar-vos  a les
18:30h  a la Inauguració de les Activitats del  Curs a Balàfia i la Presentació de l’exposició cedida per l’ Institut Català de les Dones :

La Lluita per laOportunitat de  viure

Dilluns 1 d’octubre  de 2012  
CENTRE CÍVIC DE BALÀFIA. Entrada
CARRER TERRASSA 1 (Cantonada carrer Penedès)
Lleida
Recuperació de la Memòria Històrica i de Reconeixement del Paper de les Dones en la Nostra Societat. L' EXPOSICIÓ “La Lluita per l’Oportunitat de Viure” inclou les Pioneres de l’ Esport  Lleidatà.
Aquesta exposició fa un recorregut per les quatre etapes més destacades dels períodes de la vida de les dones de Catalunya des del 1931 fins al 1979. Els plafons permeten conèixer aquest període de la història a través de la perspectiva de les dones i visualitza les seves experiències i aportacions : "La segona República: Una oportunitat".  Les dones durant la segona República, "Quan la vida perd valor. La guerra civil".  "Quan viure és sobreviure. Franquisme" i "Construint la democràcia, organitzada conjuntament per donabalàfia associació i vocalia de la dona de l' AVV Balàfia i en col.laboració amb l'Ajuntament de Lleida,  cedida per l’ Institut Català de les Dones i el Memorial Democràtic, està situada al hall de l’entrada de l’entitat veïnal i és pot visitar fins al 31 d'octubre de 2012, de 9 del matí a les 9 de la nit,  improrrogable.