donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 8 de juny del 2011

Què és www.lleidaguapa.com?

La MontseCreativa ens presenta : Lleida, guapa!

Un lloc de trobada per a la gent que estima Lleida. També és un lloc on podem publicar les nostres experiències de viure en aquesta bonica i petita ciutat. Volem que sigui una guia de recursos per als lleidatans i lleidatanes que desitgem que la nostra ciutat sigui cada dia millor.

Animeu-vos a participar i enviar suggeriments.
Lleidaguapa està de moda !!!

Hola guapes i guapos de Lleida i d'arreu del món. Sembla que per fi ens posarem les piles i iniciem una trajectòria nova amb el nostre projecte de Lleidaguapa!. Bé ara ens podeu seguir al Twitter amb la publicació diaria dels esdeveniments socials i culturals més interessants que celebrem a Lleida, http://twitter.com/lleidaguapa Podeu també afegir-vos al llistat d'amics de lleidaguapa al facebook, aixi que no us en perdeu ni una. I us convidem a col·laborar amb la nostra iniciativa fent ressò de tot allò d'interès per a les lleidatanes i lleidatans que se senten "guapes i guapos". Fins molt aviat!!