donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 8 de juny del 2011

Aplec de les Dones de Lleida

Les participants a l’Aplec, unes 500, han  destacat per la seva gran vitalitat, aquesta es demostra dia rera dia en tots els actes i activitats que organitzen les membres d’entitats, associacions i vocalies de la dona. Àngel Ros ha felicitat les participants a l’Aplec. El paer en cap ha explicat que “aquest Aplec està dedicat a promoure la salut i la qualitat de vida vinculada a l’esport, l’alimentació, les arts escèniques i el medi ambient, fet que demostra la nostra força com a lleidatans i lleidatanes”.



L'Aplec, que organitza anualment la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Lleida, té els objectius de consolidar el teixit associatiu femení i de fomentar la relació entre les diferents agrupacions de dones del municipi. En el marc del Dia Mundial d’Acció per la Salut de les Dones, que se celebra anualment cada 28 de maig, l‘Ajuntament de Lleida ha dedicat aquest Aplec de les Dones a promoure la salut i la qualitat de vida de les dones des de tots els àmbits. En aquest sentit, al matí, les participants han seguit tallers de pilates, d’aeròbic, d’expressió corporal i balls diversos, una passejada per descobrir l’entorn, un taller de gestió i reciclatge dels residus domèstics i una xerrada sobre alimentació saludable.
Les participants també han pogut gaudir de l’Espai Dones i Salut, que ofereix informació sobre els recursos en matèria de salut que les diferents entitats i el teixit associatiu del municipi ofereixen a Lleida.