donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 15 de juny del 2011

A Balàfia estrenarem bitlles catalanes per a infants

Una primera prova i un assaig amb resultat espectacular, és el que es va produir.  No ens ha sorprès gens: quan vam portar les bitlles catalanes per a Infants a la Plaça, una mena de bullici es va produir al voltant d'aquest joc. Les bitlles bastides pel Sr. Miquel Mallol Sabaté, del Club de Bitlles Balàfia des del seu començament, explica : "M'encanta veure la canalla jugant a aquest esport tan de casa i tan antic". El  Miquel va dir, quan el president de l' AVV  va fer-li l'encàrrec  "no es tracta d'una altra activitat, es tracta de continuar una tradició". 

Cada dimecres i divendres podeu veure una colla d'homes i dones al costat del Centre Cívic de Balàfia practicant aquest esport si el temps acompanya.


El Miquel, tot mostrant el joc de bitlles construït  artesanalment, diu:  "La gent gran pot ensenyar moltes coses als nens i nenes, trobant-se a gust"