donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dissabte, 29 d’abril del 2023

FESTA DE L’ESPORT I LA SALUT a la 41a Cursa Popular de Balàfia 2023. US ESPEREM !!

Un any mes, l’ associació veïnal de Balàfia organitza la tradicional trobada atlètica que representa la XLI Cursa Popular de Balàfia “Bonaventura Baldomà” i totes les activitats que l’envolten, a Lleida pel proper dia  30 d’abril de 2023, us esperem. Hi haurà tot un plegat d’activitats de Festa de l’ Esport que inclou la cursa de 5 i 10km que amb el suport del Xavi Thai de XTsport events que l’ha preparat per ser la més ràpida de tot el circuit, la XVIIa Caminada Saludable, les Curses per als infants, la Fira de les entitats solidària, de l’Esport i de la Salut i un REPTE, el del  50/50, en col·laboració amb Esport Femení Lleida, plantegem el REPTE 50/50 fitxant-nos en l'objectiu que la participació en tot l’esdeveniment sigui la mateixa de dones i homes.

Aquesta edició te la particularitat de ser el primer acte en memòria d’un dels impulsors de la Cursa Popular i la Mitja Marató de Lleida, el malaurat Juanjo Garra i Lorenzo en els 10 anys del seu traspàs al llunyà Dhaulagiri, compta amb el suport de l’ ajuntament i tot un plegat d’entitats.  

Pensada per Xavi Thai com la Cursa més ràpida del circuit, la 41 Cursa Popular de Balàfia l’empara la garantia d’execució d’ XTsport events,  professionals de les nostres contrades amb una trajectòria de renom en aquests esdeveniments, l’ associació veïnal de Balàfia i DonaBalàfia col·laboren en la logística i el voluntariat. Inclourà per a les i els corredors altres serveis com massatges de recuperació, servei de dutxes i pàrquing gentilesa de Gimnàs Royal Health i Fitness Club,  en una de les jornades més importants d’esport en família de la ciutat i com a un dels referents a Lleida del dia Mundial de l’Activitat Física.  Esperem a més de 2.000 persones participants en alguna de les activitats que es portaran a terme; la Cursa Popular, la Caminada, les curses per als més petits i la Fira d’entitats i Esport, on es poden trobar diversos productes relacionats amb l’atletisme, la solidaritat i el barri.

Balàfia compta amb una gran capacitat humana per a que aquest esdeveniment tingui un bon desenvolupament prou demostrat al llarg dels 41 anys. Per això mateix també us animem a la participació el proper diumenge 30 d’abril de 2023.Perquè la seguretat de la Cursa i del veïnatge sigui plena quedaran tallats alguns carrers i avingudes del barri, us demanem disculpes per les molèsties que us puguem ocasionar. Us animem a prevenir els desplaçaments en cotxe, sortides i entrades dels pàrquings que durant aquestes poques hores no és podran realitzar amb la diligència que voldríeu. Aquí un agraïment especial a la Guàrdia urbana que supervisa tot el recorregut. La millor alternativa que us proposem és participar en la FESTA DE L’ESPORT I LA SALUT a la 41a Cursa Popular de Balàfia 2023, de les poques organitzada per una associació veïnal de barri a la nostra ciutat.

Agraïm una vegada més la col·laboració de Ua1 ràdio per fer-nos d’altaveu, Us esperem el 30 d’abril a partir de les 10:00h a Balàfia !