donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 3 d’abril del 2023

Dia Mundial de la Salut 2023 - Salut per a Tothom. Recuperem la campanya “Cuidem-nos des dels barris” de la CONFAVC. Totalment vigent !!

 El Dia Mundial de la Salut (DMS), que se celebra cada any el 7 d'abril , marca l'aniversari de la fundació de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) el 1948 i cada any se centra en un problema de salut pública específic. A més de centrar-se en el camí cap a l'èxit de la Salut per a tothom, que és el tema d'aquest any, l'OMS celebrarà el seu 75è aniversari sota el lema:

 75 anys millorant la salut pública

El 1948, els països del món es van unir i van fundar l'OMS per promoure la salut, mantenir el món segur i servir els vulnerables, perquè tots, a tot arreu, puguin assolir el més alt nivell de salut i benestar. El 75è aniversari de l'OMS és una oportunitat per mirar cap enrere als èxits de salut pública que han millorat la qualitat de vida durant les darreres set dècades. També és una oportunitat per motivar l'acció per abordar els desafiaments de salut avui i demà.


A-porta– aquest municipi té la missió de detectar situacions de solitud no desitjada i vulnerabilitat energètica, i al municipi es duu a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, l’empresa Aigües de Barcelona.​Trencant l’aïllament a 22 barris, ​acompanyant a ​més de 23 mil persones.

Cal recordar que A-porta ha arribat ja a desplegar-se  a 22 barris de tot Catalunya des del 2016, i  ha visitat prop de 16.600 llars de Catalunya.  El projecte  va néixer el 16 de novembre de 2016 al barri barceloní de Ciutat Meridiana i s’ha desplegat a municipis com Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa, Sant Adrià de Besòs, Viladecans i Gavà, entre d’altres, arribant al voltant de 23.500 persones de 13 municipis de Catalunya.