donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 2 d’abril del 2023

DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA. ENS POSEM EN MARXA??

 

El DMAF és una iniciativa conjunta entre la Secretaria General d’Esport i Activitat Física i l’Agencia de Salut Publica de Catalunya.

L’objectiu del DMAF és promoure l'activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

El lema d’aquesta edició és Gaudeix la vida, posa’t en marxa”, us encoratgem a fer-lo extensiu i dur a terme accions individuals o col·lectives durant del 3 d’abril fins a 5 de maig 2023.

Per impulsar el DMAF us proposem:

  1. Respondre i difondre aquesta enquesta poblacional (en català o en castellà) per valorar els hàbits i actituds sobre l'activitat física fins al 26 de març.
  2. Organitzar i enregistrar les activitats fins al 5 de maig en aquest formulari.
  3. Feu difusió de les vostres activitats publicant-ne fotos o vídeos a les xarxes socials amb #DMAF2023 #PosatenMarxa #SumaSalut

 

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana:

  • Acumular un mínim de 150-300 minuts d’activitat física d’intensitat moderada a la setmana en persones adultes i gent gran
  • Acumular un mínim de 60 minuts d’activitat física d’intensitat moderada-vigorosa cada dia en infants i adolescents
  • Limitar el temps destinat a activitats sedentàries, especialment el temps de pantalla durant el temps lliure, i substituir-lo per activitat física de qualsevol intensitat

Trobareu informació complementària en aquest enllaç: Dia mundial de l’activitat física (DMAF) a esports.gencat.cat.