donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 3 de novembre del 2022

NOVEMBRE FEMINISTA AMB ESPORT FEMENÍ LLEIDA. MARXA NÒRDICA AL PARC DE LA MITJANA I RECORDEM A L'AUTORA DEL MONUMENT A PIUS FONT I QUER

 ANULADA

PROPERAMENT ES DONARÀ 

INFORMACIÓ 


L’artista Teresa Nogués Santamaria, és de les artistes que aborden el concepte de natural i artificial de les seves obres. Mitjançant tècniques i procediments de volum, treballa aspectes relacionats amb l’exposició «Natural/Artificial». Materials com el fang o el guix, entre d’altres, construeix i dona forma a allò que encara no existeix, allò que ha imaginat. L' artista formada en l’escultura i que treballa en el camp de l’art i l’educació. La seva obra està vinculada amb temàtiques com el gènere i la consciència mediambiental. És autora de l’escultura pública ubicada a l’entrada del Parc de la Mitjana.

Glorieta "Font i Quer"

Autora: Teresa Nogués Santamaria