donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 23 de novembre del 2022

FORA DEL NOSTRE VEINAT LA VIOLÈNCIA MASCLISTA!. MANIFEST DE LES ASSOCIACIONS VEÏNALS DE CATALUNYA

LES VEINES I VEINS VOLEM CARRERS I BARRIS SEGURS.

FORA DEL NOSTRE VEINAT LA VIOLÈNCIA MASCLISTA!

Les violències i assetjaments vers les dones, criatures, lesbianes, transsexuals i totes les que no s’ajusten a la heteronormativitat, es manifesta de moltes maneres i en molts àmbits -familiar, polític, cultural, esportiu, escolar, laboral i també en els carrers dels nostres barris.

Les violacions a l’espai públic han anat creixent. la violència vicària cada cop és més present i el dany que s’ocasiona a les criatures i als  essers estimats per part de l’agressor ha de tenir una resposta contundent de condemna.

Veiem molt llunyà l’any 1997 quant Ana Orantes Ruiz va ser cremada pel seu marit arrel de la denuncia que ella fa en un programa televisiu pels maltractaments que estava patint. A partir d’aquest fet les administracions van reaccionar i es van prendre mesures tal i com el moviment feminista, el moviment de dones feia molt que reclamaven. No obstant, encara queda molt camí per recórrer, de forma especial pel que fa a la prevenció i a l’acollida de les dones que pateixen maltractaments i els seus fills i filles.

L’espai públic ha de ser un espai segur per a tothom i fer-ho possible ha de ser un objectiu de les administracions i també de les associacions, comunitats i entitats.

El degoteig d’assassinades no s’atura, any rere any hem de recordar el noms i cognoms de totes les que ja no hi son entre nosaltres.

Alcem les nostres veus i totes juntes cridem ben fort que volem una societat tolerant, lliure, que cadascú pugui desenvolupar-se com a persona amb total llibertat, sense coaccions ni menysteniment, que es pugui estimar a qui es vulgui.

Les dones de les associacions veïnals visibilitzem-nos participant en tots els actes que es portin a terme als nostres pobles i ciutats.

Des de la CONFAVC proposem a les Federacions i associacions veïnals “El carrer del Bon Tracte” amb activitats per a visibilitzar la lluita contra la violència de gènere i ens sumem al manifest de les entitats feministes “novembre feminista 2022” així com a les manifestacions que es duran a terme el dia 25 a totes les poblacions de Catalunya.

 https://confavc.cat/la-confavc-presenta-el-projecte-barrisvioletes-a-la-xviii-edicio-del-forum-contra-les-violencies-de-genere/