donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 7 de novembre del 2022

ESCOLA DE TARDOR DE LA CONFAVC. Inscriviu-vos a l’Escola Veïnal de Tardor: des dels barris, afrontem els reptes globals. ON LINE I PRESENCIAL. TE LA PERDRÀS ?

 

Com des dels barris podem afrontar els reptes globals planetaris com la transició ecològica, l’agenda dels feminismes i la dignificació de les persones contra els discursos de l’odi. Amb aquest objectiu arrencarà el 29 de novembre l’Escola Veïnal de Tardor de TRAMA, amb una conferència inaugural a les 17h a càrrec del científic i divulgador Antoni Turiel sobre “La transició ecològica”. (Formulari d’inscripcions)

En la segona sessió del mateix 29 de novembre, el curs  “La transició ecològica des dels barris: Les comunitat energètiques”  seguirà desplegant-se amb veus expertes com l’advocada Cristina Grau; el regidor de Transició Energètica i Canvi Climàtic, Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, Sergi Hernández; Pau Pañella, de l’Oficina Local de l’Energia d’Osona

L’Escola seguirà el dia 30 de novembre  amb el curs Estratègies contra els discursos d’odi: els barris per la dignitat de les persones” a càrrec de la periodista Jordina Arnau – coautora també de la “Guia pràctica contra l’extrema dreta” ;   i els activistes de la Unitat Contra el Racisme i el feixisme (UCFR). Fathou Feya Secka, i David Karvala.

El curs “Construïm #BarrisVioletes: reptes del feminisme a peu de carrer”, clausurà els tres dies de formació. Un curs que comptarà amb l’expertesa  pràctica i també acadèmica de l’antropòloga i activista veïnal i feminista, Eva Fernández Lamelas, també integrant del grup de treball feminismes CONFAVC.; l’activista veïnal i social, Carmen Vega Monteagudo, activista veïnal i social; i Laura Liñares, coordinadora del projecte Barris Violetes de la CONFAVC.

Una nova Aula Virtual

Una novetat d’enguany és la posada en marxa d’una Aula Virtual a partir de la qual l’alumnat  inscrit  tindrà accés a aquesta Aula Virtual que permet aprofundir en els temes tractats al llarg de la proposta formativa amb un ventall divers de material, a més de tenir un certificat oficial de Trama si acredita l’assistència de les 4 hores (Per a fer-ho cal sempre matricular-se a partir del (Formulari d’inscripcions).

Les esmentades formacions es faran a la Sala de les Brigades Internacionals de 17 a 20.30h  (Rambla Santa Mònica, núm 10 de Barcelona) en el mateix local on actualment està albergada la CONFAVC.

Enllaços rellevants: