donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimecres, 10 d’agost del 2022

PREPAREM LA FESTA MAJOR DE BALÀFIA 2022: AQUEST ANY UNA PREGONERA MOLT NOSTRA, NA VANESA ORTEGA BONILLA

 

VANESA ORTEGA BONILLA és periodista i filòloga. Màster en direcció i lideratge, en comunicació política i en màrqueting digital.

Apassionada de l'esport i, en particular, pel voleibol! És presidenta del recentment ascendit Balàfia Vòlei Lleida i Representant territorial a Lleida de la Federació Catalana de Voleibol.


És una de les 10 dones #WESE després de guanyar una beca atorgada per la Uffec (Unió de Federacions Esportives de Catalunya) i l'Euncet  (Euncet Business School).

Actualment treballa al Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Lleida.

Te un llarg recorregut de treball per la igualtat efectiva entre homes i dones. Explica “Crec fermament que liderant  és predicar amb l'exemple!”

 
Professional. Dona amb empenta, de família i Dona d’acció !!

La Comissió de la Festa Major de Balàfia 2022 et donem les gràcies per acceptar l'encàrrec del Pregó. Aquest any tan especial de recuperació de la pandèmia. Celebrem la teva proximitat i l'amor pel Barri de Balàfia, per l'esport, el treball i la família. Ets la pregonera perfecta ! 

Portes Balàfia al cor i arreu.  

Moltes Gràcies per acceptar l'encàrrec.

Molta sort en tota la teva vida i ...Endavant ...