donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dimarts, 23 d’agost del 2022

AGRAÏMENT DE LA COMISSIÓ DE LA FESTA MAJOR DE BALÀFIA 2022

 GRÀCIES, EQUIP!

GRÀCIES, BALÀFIA, PER LA MILLOR FESTA MAJOR!

 

La Festa Major de Balàfia 2022 ha servit per a enfortir les relacions entre tot el conglomerat que es l’AV, les diferents comissions, vocalies, l’associació DonaBalàfia; entre les persones del barri, les i els comerciants, industrials i tot el ventall d’entitats que hi són presents.

En aquests temps convulsos, a l’AV compartim, ens comprometem, treballem per a tenir una societat més justa, més solidària, més humana. I aquest mateix veïnatge ens demana, també, estones de gaudi i d’esbarjo; de retrobament i de festa. La nostra Festa Major del Barri de Balàfia, vol sintonitzar amb aquests valors i expectatives.

Sumar és molt important. A l’AV Balàfia volem sumar per fer barri.  Creiem en el voluntariat, en l’activisme social, en el treball per a la gent, en el bon veïnatge. Creiem en les persones.

Han estat dies intensos, amb un programa farcit d’activitats.  N’hi ha hagut de tots els colors i per a tots els gustos i edats.

Ho hem tornat a fer.  Ens hem retrobat amb una FESTA MAJOR completa, com les d’abans. No, millor, encara!  Incorporant novetats com la tronada que ens va despertar diumenge amb la batucada, i l’original “Escape Room Balàfia” relacionat amb l’exposició: “Dones de Ciència i Tecnologia que van canviar el món”.

Encara que tots els actes són de franc, la Festa Major no ho és. I la fem, sobretot,  gràcies a  la dedicació altruista de desenes de persones associades a l’entitat i amb el suport econòmic, molt important, dels comerços i industries del barri, dels firaires, de la subvenció de la Paeria, i amb el pilar fonamental de les quotes dels socis i sòcies. A totes i tots, un especial homenatge. Els temps són complicats però hi heu posat el coll.

També volem fer esment i agrair la feina i el suport de la Guàrdia Urbana, dels Mossos d’Esquadra, de la brigada d’electricitat de la Paeria, així com dels tècnics de la Regidories de Participació i Educació i  l’empresa de neteja del Centre Cívic.

I un agraïment especial per les persones que han format part de l’equip de la comissió de la Festa Major de Balàfia 2022. Per ser-hi en tots els moments i sempre que ha convingut, treballant conjuntament, amb diferents graus d’implicació segons la disponibilitat personal, però totes, amb un mateix objectiu: Treballar pel barri, treballar per la gent de Balàfia i pel gaudi de la nostra Festa Major!

Ah, i sense oblidar a St. Bartomeu que ens ha regalat un cel i un temps esplèndid!

Gràcies. Gràcies. Gràcies.

Passi-ho bé, i fins l’any que ve!