donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 8 d’agost del 2022

“Barris Violetes” Urbanisme amb perspectiva de gènere

 

Un centenar de veïnes i veïns participen als tallers d’urbanisme en perspectiva de gènere del projecte “Barris Violetes” de la CONFAVC

Entre els “punts calents” que preocupen el moviment veïnal hi ha aspectes relacionats amb l’urbanisme i la seguretat a l’espai públic així com la socialització de les cures i com la pobresa afecta aquelles amb feines més precàries. 

Una vintena d’entitats veïnals fa dos anys que integren el programa #Barris violetes que s’impulsa en nou municipis (Badalona, Mataró, Arenys de Mar, Terrassa, Sabadell, l’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Santa Coloma de Gramenet, Sant Boi de Llobregat), amb el suport del Ministeri d’Assumptes Socials i Agenda 2030. “Les escoltem per fer-les participar del que més els amoïna”, explica Laura Liñares, coordinadora del pla que vol fer una diagnosi des de l’urbanisme en perspectiva de gènere, donar valor a les tasques de les cures i fer participar les veïnes en el barri o les entitats.

A Lleida Farem una diagnosi d’aspectes urbanístics  i de com donar valor a les cures i millorar la participació de les dones al món veïnal.