donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dilluns, 21 de desembre del 2020

WEBINARI: “L'hora violeta: repensant els barris amb perspectiva de gènere”, crònica de l'activitat realitzada el 14/12/20

 


Nosaltres defensem la participació de les dones en tots, repeteixo, en tots els àmbits. Amb la CONFAVC i amb els eixos de treball i tot un equip humà en col·laboració continuem la lluita per la igualtat de gènere. Des del nostre eix Lideratge i Formació durant aquest any hem treballat i han  sorgit moltes idees, algunes,  les hem pogut materialitzar, estem molt  contentes i és un orgull trobar-nos en aquest primer webinari  en aquestes “Hores Violetes”, esperem que sigui el començament d’una llarga trajectòria de jornades. Volem que aquesta primera trobada que marqui un full de ruta per crear un grup de treball estable de participació, un aspecte que recollirà el pla de treball de la CONFAVC de l’any 2021.

MOLTES GRÀCIES PER VENIR !!

Doncs, parlem, tenim unes convidades molt potents, amb una trajectòria plena de treball, esforç, lluita, aprenentatge, constància i il·lusió, elles ens parlaran de la seva obra, de les seves accions, de compartir, d’arrossegar, d’equilibris amb les seves famílies, d’implicar a les seves amistats, a les seves veïnes per aconseguir una societat més justa, més participativa, més igualitària, dones i homes plegats per un futur millor...

Van parlar :

  En primer lloc la Maria Majó (AV Rocafonda, Mataró). : mantemajo@pangea.org  Fa 51 anys que Maria Majó – mestra jubilada- està al peu del canó de l'Associació Veïnal Rocafonda-L'Esperança-Ciutat Jardí-Valldeix de Mataró, implicada especialment en la Vocalia de Dones – que ja té 20 anys- i amb la Vocalia d'Educació. 

GRÀCIES

En segon lloc, va participar MERCÈ CIUTAT de Lleida. merceciutat@hotmail.com membre actiu de Dones de Lleida, està inmersa en la confecció del llibre de la història del femeinisme a Lleida i amb d'altres projectes que tenen a veure amb la reivindicació i el treball per les dones. També es membre activa del col.lectiu Esport Femení Lleida.

GRÀCIES

En tercer lloc va parlar Sylvianne Dahan (AV Esquerra de l'Eixample: Bcn) vocaliadones@gmail.com  Des del 1988 – és a dir fa 28 anys -la Sylvianne ha estat vinculada a la històrica Vocalia de les Dones de l’Esquerra de L’Eixample barceloní, on actualment abandera un activisme veïnal fortament vinculat a les reivindicacions feministes com l’abolició de la prostitució. Actualment n'és presidenta. Una lluita que pren una visió de ciutat el 2007 quan s’incorpora a la Vocalia de Dones de la Federació d’AV de Barcelona. 

GRÀCIES

També va intervindre per explicar-nos les seves vivències mitjançant un vídeo la Lïdia Solé, AV Bufalà: lidiasole.bcn@gmail.com La Lídia fa nou anys que està implicada a l'AV de Bufalà (Badalona)i sis que n'és la presidenta. També està molt orgullosa de dinamitzar la Biblioteca Autogestionada Maria Aurèlia Campany. Amb les seves companyes, a través del vídeo, van explicar com estan treballant la prespectiva de gènere.


GRÀCIES

La Montse Santolino (AV La Floroda, Hospitalet): msantolino@lafede.cat. , es una coneguda periodista i ara directora adjunta de Lafede, ha tingut una relació intermitent amb l'AVV Florida de l'Hospitalet, però des de fa tres anys es va implicar més en la seva refundació, en un moment que estava a punt de desaparèixer. Hi assumeix tasques de comunicació i representació.



 

7.- DOLORS LLEDÓ: FAVTerressa PENDENT! 645552372. doloreslledo@gmail.com Dolors Lledó es actualment presidenta de la FAVTerrassa, des de fa tres anys, després de sis anys a la FAV treballant pel veïnat en diferents àmbits. També des de fa sis anys que exerceix la presidència de l'AV Torrent de les Carbonelles. 


8.- Mariví Ventoso, presidenta de l'AV de Sant Josep de l'Hospitalet. mariviventoso@gmail.com 623187752 CONFIRMAT Mariví Ventoso fa deu anys que ha estat involucrada a l'AV de Sant Josep d'Hospitalet de Llobregat, tocant diferents tecles dins de l'entitat. Ara en fa un any que n'és Presidenta.


 9. Loli Mouronzon mouronzon@hotmail.es (AV Ca n’Oriach) 664286075 Presentació: La Loli des de fa set anys que està involucrada a l'AV de Ca n'Oriac de Sabadell, sis com a presidenta, igual que els anys que porta també essent membre activa de la Federació d'Associacions Veïnals de Sabadell.