donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 25 de desembre del 2020

BON NADAL 2020

 

Una App per continuar amb el llegat de l’obra de Joana Raspall

Ernest Cauhé, nét de l’escriptora va crear una App i una sèrie d’animació basades en l’obra de Joana Raspall. Amb la voluntat d’acostar les lletres i la poesia entre els joves, Joana Raspall va deixar un llegat que cal reivindicar. Deia l’autora ‘Vaig començar a escriure poemes per a nens i nenes en català perquè no n’hi havia. Vaig voler fer l’escaleta a les criatures cap al món de les lletres”.

El nét de l’escriptora ha creat una App ‘Un món de poesia’, per actualitzar la vocació de servei de l’àvia i transportar els seus poemes a un dels suports que més atreuen als petits, els mòbils i tauletes i oferir una eina, creativa i innovadora, per ensenyar els nens a estimar la lectura i les paraules a través del fascinant món poètic d’un personatge meravellós: una Joana Raspall