donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 3 de juny del 2016

RADICALMENT FEMINISTES! AVUI COMENCEN LES JORNADES A BARCELONA


JA TENIM AQUÍ LES JORNADES RADICAL-MENT FEMINISTES, tot a punt..... Però cal fer un esforç col·lectiu per VIURE amb èxit un moment històric. Us convidem a participar en les jornades “Radical-ment feministes” que tindran lloc a Barcelona, els dies 3, 4 i 5 de juny de 2016. Una trobada gran, àmplia, oberta, divertida, creativa, flexible… on totes les formes de pensament, sentir, fer, tots els orígens, les identitats i les opcions vitals i sexuals hi estan convocades. Unes jornades per crear espais físics, mentals i simbòlics que ens facin viure, conèixer i sentir tota la riquesa que constitueixen els feminismes.
  • l’any 1976 les “Primeres Jornades Catalanes de la Dona”
  • l’any 1996  “20 anys de Feminisme a Catalunya”
  • l’any 2006  “Les dones sabem fer i fem saber”.
  • l'any 2016 " Radicalment feministes"


NECESSITEM MOLTES ACTIVISTES!!

Streaming

Les que no pugueu assistir a les jornades, estem intentant tenir streaming a l’auditori durant el dissabte 3 i el diumenge 4. Feu click als següents enllaços: