donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 17 de juny del 2016

Dia Internacional de l’Educació no Sexista”21 de juny

Volem una societat que els nens i les nenes tinguin llibertat, que no sigui racista, que sigui respectuosa amb totes les persones, amb l’ entorn en el qual vivim, amb els animals, que qüestionin els pilars socials que semblen intocables però que es poden canviar, de manera que no transmetin la competitivitat com un valor, ni siguin generadors o legitimadors de jerarquies que subordinen i humilien i fomenten la violència.
 Volem una societat que no faci una transmissió de valors diferents segons el sexe, ni potenciïn capacitats ni habilitats diferents segons el sexe. 
Volem una educació no sexista
En nom de la cultura no volem discrimiació
Volem reflexionar sobre la fractura digital de gènere en l'àmbit de les tecnologies
Amb motiu del Dia Internacional de l’Educació no Sexista, l’Institut Català de les Dones i el Departament d’Ensenyament, organitzen el dia 1 de juliol de 2016 la “V Jornada amb motiu del Dia Internacional de l’Educació no Sexista” dedicada a la posada en comú dels aspectes més rellevants en l'avanç cap a la igualtat de gènere en el sistema educatiu així com a l’intercanvi d’experiències coeducatives que es realitzen tant en l’àmbit d'aula com de centre i comunitat educativa. 

 La jornada té per objectiu reflexionar sobre la fractura digital de gènere que existeix en l’àmbit de les tecnologies i intercanviar experiències coeducatives realitzades en centres educatius.