donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

diumenge, 19 de juny del 2016

El Balàfia Vòlei Lleida ha creat la secció femenina amb la voluntat de fer créixer el club però, sobretot, per donar resposta a la petició que molts de vosaltres ens havíeu traslladat. #amuntbalafia

Us volem anunciar una notícia molt important per al club Balàfia Vòlei  i per Lleida, va sortir publicada al diari Segre. El Balàfia Vòlei Lleida ha creat la secció femenina amb la voluntat de fer créixer el club però, sobretot, per donar resposta a la petició que molts de vosaltres ens havíeu traslladat. 

Aquesta nova àrea neix amb la voluntat de donar continuïtat, en primer lloc, a les nenes que formen part de la nostra escola de vòlei i, en segon lloc, per donar cabuda a totes aquelles noies que volen formar part del nostre club. Per tant, queda clar que aquesta secció no es crea per crear cap competència amb l'altre club femení de la ciutat, sinó amb l'objectiu de fer més fort el nostre esport a les nostres terres i, amb això, enfortir-lo en l'àmbit català. 


Sabeu tots i totes els que formeu part del nostre club quina és la nostra manera de treballar i que si hem decidit ara fer créixer el club amb la secció femenina és perquè creiem que després de 6 anys intensos de treball hem recuperat el voleibol masculí i hem consolidat aquest projecte (que era el principal objectiu quan es va crear el club) i que ja som un dels referents a Catalunya i els nostres equips també han participat ja en competicions estatals. El segon motiu pel qual ens hem decidit per tirar endavant amb la secció femenina és perquè l'estructura directiva del club també creix i incorpora com a director esportiu d'aquest àrea el Xavi Balsells (fins ara havia estat l'entrenador de l'equip juvenil del club i jugador a l'equip de 1a Nacional i, a més, compta amb un gran currículum com a entrenador ja que va formar part del cos tècnic d'un equip femení de Superlliga). Per tant, doncs, des de la junta directiva tenim la plena confiança en el Xavi i en aquest nou projecte, que serà sens dubte igual d'exitós que ho està essent l'àrea masculina.


Finalment, per a tots aquells/es que estigueu interessats/des en saber més detalls d'aquest projecte (pares, mares, jugadores) ens trobareu al pavelló Juanjo Garra. Us donarà informació els directors esportius del club Xavi Balsells (femení) i Mario Martínez (masculí), es resoldran tots els dubtes que us puguin sorgir, alhora que us explicarem el funcionament del club.


Moltes gràcies  
 Vanesa Ortega
Àrea comunicació i relacions institucionals
Club Balàfia Vòlei Lleida