donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

dijous, 30 de juny del 2016

AMUNT ESPORT FEMENÍ. AMUNT!! Granollers CUP 2016 i CONTINUEM LA NOSTRA TASCA DE PROMOCIÓ I VISIBILITZACIÓ

La Plaça de la Porxada de Granollers va acollir el dimecres la presentació dels equips de la 
Granollers CUP
FOTO (Eduard Omedes - MD)
Avui ens agrada presentar La Granollers Cup, aquest petit gran tresor, com l'ha qualificat el periodista Lluís Carles Pérez. A prop de 5.000 jugadors i jugadores de 347 equips de 18 països realcen el tercer millor torneig internacional i europeu de l'handbol de base. "És el nostre producte estrella i un orgull per al club", diu el gerent del Granollers.. Des d’alevins fins a júniors, tant nois com noies, participaran en aquest torneig, considerat el segon més important del món en la seva categoria. L'esdeveniment, ha començat el 29 de juny i acabarà el dia 3 de juliol. 
L' organizació ha fet un esforç de difusió activant la web ‘www.granollerscup.cat’, Twitter @GranollersCup i el hashtag #GCup2015.  'Diversió i amics' l'eslògan de la Granollers Cup, aquest petit gran tresor.
Continuant la nostra tasca de PROMOCIÓ I VISIBILITZACIÓ DE L'ESPORT FEMENÍ EN TOTS ELS ÀMBITS ENS REUNIM AMB TOTES LES INSTITUCIONS PROPERES PER TAL DE DIFONDRE EL NOSTRE MISSATGE. HO HEM FET JA AMB LA REGIDORA D'IGUALTAT I LA D'ESPORTS DE L'AJUNTAMENT DE LLEIDA, ELS ACOMPANYAVEN ELS TÈCNICS RESPONSABLES DE L'ÀREA.
US TINDREM AL CORRENT DE LES NOVETATS QUE SORGIRAN D'AQUESTA TROBADA.