donabalafia amb els 44 anys de Moviment Veinal a Balàfia

href="https://vimeo.com/313470669"> Taula Rodona Dona i Esport from Oliver Villas on Vimeo.

About The Women's Sports Foundation from Women's Sports Foundation Activitats, promoció de la IGUALTAT, EQUITAT, Feminisme, Exposicions, presentacions de llibres i Conferències, Xocolatades, una mica de tot, la millor programació per aquest any que encetem.

9 Taula rodona dona i esport from Oliver Villas on Vimeo.

divendres, 16 d’octubre del 2015

FELICITEM ANNA CRUZ. LA MILLOR JUGADORA CATALANA DE BÀSQUET DE TOTS ELS TEMPS I US OFERIM LA CRÒNICA DE BALÀFIA BASQUET FEMENÍ AAVV

Titular: DE MENYS A MES AL DEBUT A CASA
 Partit:  C.B. BALÀFIA AVV. – BAC AGRAMUNT
Categoria: Infantil Femení Promoció 1ª Fase                                               Entrenador: Félix B. TORRES                                    Resultat: 38-40                    Dia:  10-10-2015              Hora: 16:00                 Parcials: 4-6/4-12/14-15/16-7     
Lloc: LLEIDA                                        Àrbitre: S. KIM           


Comentari del partit: Les noies del C.B. Balàfia AVV van debutar a casa amb molts nervis. Lo que guanyaven en defensa ho malgastaven en atac amb moltes pèrdues de pilota i moltes imprecisions. Van arribar a la mitja part perden de 10 punts. A partir del descans les lleidatanes van jugar amb més seny i tranquil·litat, això es va reflectir en el seu joc i en la seva eficàcia en atac. Els dos següents períodes van ser molt igualats i als dos últims períodes les de Balàfia van ser superiors i van remuntar 9 punts. Amb una mica més de temps les noies del barri de Lleida haguessin tingut la primera alegria en forma de victória.     
                                                                     
C.B. BALÀFIA AVV
BAC AGRAMUNT
Jugadora
Punts
Jugadora
Punts
4
NADIA GASCÓN
0
4
VERÓN

5
JÚLIA DOMENECH
3
5
SANGRÀ

6
ANDREA MAGDALENO
2
7
POP

7
ESTHER CHARLES
6
8
REPILADO

8
ANDREA SÁNCHEZ
9
9
SIMEÓN

9
HELENA PUBILL
10
11
TORRES

11
CLAUDIA ESPÍN
2
12
FERNÁNDEZ
    
12
LAIA RODRÍGUEZ
6
14
MAJOR

14
MARTA MONSÓ
0
15
SOLE

15
OLGA PAREJA
0





    


    


















 Anna Cruz 

és consagra campiona en la WNBA
http://www.naciodigital.cat/noticia/96479/anna/cruz/primera/catalana/campiona/nba/femenina
La jugadora de bàsquet Anna Cruz s'ha proclamat campiona de la WNBA amb el Minnesota Lynx, després de vèncer a Minneapolis en el cinquè partit de les finals contra Indiana Fever per 69-52, i s'ha convertit en la primera catalana a aconseguir l'anell. Cruz ha jugat 19 minuts i ha aportat 5 punts, 4 rebots i ha sumat 1 assistència i 1 recuperació.